Τους κολιούς σας έχω
πει ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι
να τους μαγειρέψουμε. Ένας άλλος τρόπος είναι στη σχάρα, με
μία ιδιαίτερη γεύση της μουστάρδας και
βέβαια είναι πανεύκολος. Δεν θα θέλατε να σας τον γράψω και
αυτό τον τρόπο;εεε;;;,,πάμε λοιπόν..
Υλικά:
- 1 κιλό κολιοί (καθαρισμένοι)
- 3 κουταλιές μουστάρδας
- 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- αλάτι-πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τους κολιούς
καλά και τους πλένουμε, τους αφήνουμε
να στραγκίσουνε μέχρι να κάνουμε τη
μαρινάδα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα
υπόλοιπα υλικά, προσοχή στο λεμόνι, ίσως
δεν πρέπει να βάλετε όλο το λεμόνι από
την αρχή, κρατήστε το μισό χυμό για μετά
το ψήσιμο να βάλει όποιος θέλει παραπάνω
στο πιάτο του.

Καλή σας όρεξη
Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου