CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Τυροπιτούλα γρήγορη - Συντήρηση τυρόπιτας στην κατάψυξη

Τυροπιτούλα γρήγορη

Υλικά:
200 γραμμάρια βιτάμ
450 γραμμάρια φέτα(θρυμματισμένη)
 600 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 αυγά
2 κ 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του




Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζω όλα τα υλικά, εκτός το αλεύρι, και τα χτυπώ με το mixer μας. Βάζω τώρα το αλεύρι σιγά-σιγά και τα ανακατεύω καλά,ρίχνω το μείγμα μου σε ένα ταψί και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 35-40 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ξανθωπό χρώμα. Αφού κρυώσει το κόβω σε κομμάτια και το προσφέρω.

                      Καλή σας όρεξη
                         Μαριλένα

Συντήρηση τυρόπιτας στην κατάψυξη:
Αφού την φτιάξετε και προτού την ψήσετε την σκεπάζετε σε αλουμινόχαρτο και την βάζετε στην κατάψυξή σας. Όταν έχετε φίλους ξαφνικά,την βγάζετε 1-2 ωρίτσες πριν και την βάζετε στον φούρνο σας. Το ψήσιμο γίνεται ακριβώς όπως σας γράφω.

                    Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου