CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Πώς διατηρούμε τους γεμιστούς ανθούς κολοκυθιού στην κατάψυξη μας



Αφού κάνετε την παραπάνω συνταγή μου και πριν τους ψήσετε, θα πάρετε μπολ που να κλείνει καλά και θα το γεμίσετε από τους γεμιστούς ανθούς, να ακουμπάει ο ένας στον άλλο.
Γράφουμε και μία ταμπελίτσα, με όνομα, ημερομηνία και τη γέμιση που έχουν μέσα και τους βάζετε στην κατάψυξη. Τους χρησιμοποιείτε όταν εσείς θέλετε, τους βγάζετε λίγο πριν για να έρθουν σε σε θερμοκρασία δωματίου, μην τους αφήσετε να μαλακώσουν πολύ δεν χρειάζεται, περίπου 25 λεπτά και ψήστε τους αμέσως με τον παραπάνω τρόπο.
Καλή σας επιτυχία και σε αυτή την φύλαξη μας.

                                                                                   Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου