CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τζίν-τόνικ

Καλοκαίρι, ζέστη, μπαλκόνι, φίλοι, παρέες, τέλος και οι διαγωνισμοί, ΠΑΙΔΙΑ ΟΛOY ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, με όλη μου την αγάπη.
Δεν κάνουμε και κανένα ποτάκι έτσι για να δροσιστούμε; Ποιο; Μα το πιο εύκολο που το κάνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, εγώ μόνο θα προσθέσω λίγο λα… θα το δείτε παρακάτω, μου έδωσε ιδέα ένας φίλος και θα τον εμπιστευτώ, ίσως η ιδέα του να είναι η καλύτερη και που ξέρετε; Ίσως αρέσει και σε σας.. πάμε-πάμε να το κάνουμε πριν έρθουν οι φίλοι μας για να το δοκιμάσετε και βλέπετε, το κάνετε; Ή το αφαιρείτε;;
 


Υλικά:
  • 1 μπολ παγάκια θρυμματισμένα
  • 1 μπουκάλι τόνικ
  • 1 λεμόνι
  • 1 λάιμ
  • Τζίν

Εκτέλεση:
Παίρνουμε τα ποτήρια που θέλουμε να βάλουμε τα ποτά μας για να τα προσφέρουμε, κάνουμε τα παγάκια θρύμματα, πως; Μα θα τα βάλετε ή στο μπλέντερ ή θα τα τοποθετήσετε σε μια καθαρή πετσέτα και θα τα χτυπήσετε με το γουδοχέρι. Βάζουμε μια φέτα από λεμόνι, τα παγάκια, από πάνω το χυμό από το λεμόνι, όχι γεμάτο, περίπου το 1/4 του ποτηριού, ρίχνω το τζίν ,όσο θέλετε εσείς, ανάλογα με τα γούστα, άλλος θέλει περισσότερο και άλλος λιγότερο και το τελευταίο που βάζω είναι το τόνικ. Τώρα για μια τελευταία πινελιά και για μια διαφορετική γεύση βάζουμε λίγο λάιμ, αλλάζει εντελώς η γεύση του και θα σας το πρότεινα να το δοκιμάσετε.
                                                              Στην υγειά σας.
                                                                    Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου