CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Ψωμί γεμιστό



Υλικά:
  • 1 μπαγκέτα [την αδειάζουμε κόβοντας την σε δύο κομμάτια]
  • 2 αυγά σφιχτά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 αγγουράκι
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 3 -4 φύλλα μαϊντανός ψιλοκομμένος [εάν σας αρέσει μπορείτε να βάλατε περισσότερο]
  • 1 μικρό βάζο μαγιονέζα
  • 2-3 φύλλα μαρούλι [ψιλοκομμένο] 
  • αλάτι, ελάχιστο πιπέρι, ελάχιστο ξύδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα αυγά, την κόκκινη πιπεριά, το αγγούρι (αφαιρώντας τους σπόρους) και το κρεμμύδι. Βάζουμε σ' ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός την μαγιονέζα και το ξύδι και τα ανακατεύουμε. Τα βάζουμε σε ένα τρυπητό για να φύγουν τα πολλά υγρά τους . Κατόπιν βάζουμε λίγο ξύδι και τη μαγιονέζα και τα ανακατεύουμε.

Γεμίζω τη μπαγκέτα με το μείγμα σιγά – σιγά μέχρι να την γεμίσουμε ομοιόμορφα. Την τυλίγουμε μέσα σε διαφανή μεμβράνη το κάθε κομμάτι χωριστά και την αφήνουμε μερικές ώρες μέσα στο ψυγείο μας για να παγώσει και για να μπορούμε να την κόψουμε σε λεπτές φέτες και να την προσφέρουμε στους φίλους μας.

Το προσφέρουμε σαν ορεκτικό ή ακόμα και με μια μπύρα.
                            
                                                                                            Καλή σας όρεξη!
                                                                                                  Μαριλένα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου