Υλικά:
- 10 μανιτάρια περίπου (ανάλογα πόσα άτομα θα φάνε)
- 100 γραμμάρια τυρί ένταμ (τριμμένο)
- 100 γραμμάρια τυρί κεφαλοτύρι (τριμμένο)
- 100 γραμμάρια κεφαλοτύρι έξτρα (επάνω στα μανιτάρια)
- 150 γραμμάρια φέτα
- λάδι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια (όπως
βλέπετε στις φωτογραφίες), βγάζουμε τον κορμό τους με το δάχτυλο μας με προσοχή για να μη σπάσουν, ώστε να μπορούμε μετά να τα γεμίσουμε.
1. |
2. |
Βγάζουμε τη μεμβράνη που έχουν και είναι
έτοιμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στη σειρά και κάνουμε το μείγμα μας με όλα
τα τυριά μαζί μέσα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε ελάχιστο λάδι και
όσο πιπέρι εσείς θέλετε. Αρχίζουμε να γεμίζουμε τα μανιτάρια με ένα κουτάλι και
από πάνω ρίχνουμε λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
(το έξτρα που σας είπα παραπάνω).
3. |
4. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου