Σήμερα με φώναξε η φίλη μου η
Τζένη να πιούμε το καφέ μας καθώς άνοιγε την πόρτα της, μου ήρθαν μυρωδιές και
αρώματα.
“Τι κάνεις βρε φιλενάδα;” την
ρώτησα
“Τι θες να κάνω μου λέει;
ετοιμάζω το φαγητό μου και εσύ τι θα μαγειρέψεις;” με ρώτησε.
“Θα σου πω μετά, λέγε μου τι καλό
φαγητό;”
“Λοιπόν φιλενάδα θα ψήσω
μανιτάρια φρέσκα με ψαρονέφρι.”
“Άντε βρε της λέω εσύ θα
μαγειρεύεις και εγώ θα βγάζω τις φωτογραφίες, εεε...και ξέρεις τώρα για αυτό θα
πάρω και εγώ το μεζεδάκι μου ο.κ;”
Άντε βρε φίλοι μου και εσείς από
όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που με διαβάζετε και μαγειρεύετε μαζί μου σας
την έγραψα και με τις φωτογραφίες μου δεν θα κάνετε κανένα λάθος, σας εύχομαι
καλή επιτυχία.
Υλικά:
- 1 1/2 κιλό ψαρονέφρι (να σας το κόψει ο κρεοπώλη σας σε λεπτές φέτες)
- 1 κιλό μανιτάρια (τα πλένουμε και τα κόβουμε)
- 1 κρέμα γάλακτος
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι (το ψιλοκόβουμε)
- 1 κρασοπότηρο κρασί άσπρο (εάν εσείς έχετε κόκκινο βάλτε το)
- 1/2 φλιτζάνι του καφέ λάδι για την κατσαρόλα
- αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση:


Βάζω το κρασί και χαμηλώνω τη φωτιά μου μέχρι να απορροφήσει το κρασί
για να βάλω την κρέμα γάλακτος. Ρίχνω την κρέμα και λίγο πιπέρι και τα αφήνω
για 5-6 λεπτά και μετά κλείνω τη φωτιά μου.


Σερβίρω αυτό το φαγητό με ένα καλό άσπρο
κρασί.
Καλή σας όρεξη
Μαριλένα
Σ'ευχαριστώ Μαριλένα μου για την ωραία συνταγή σου ! Είναι θρεπτική...υγιεινή και νόστιμη !! Αύριο αυτό θα είναι το φαγητό μας !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή