CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σνίτσελ με πατάτες και σως γιαουρτιού




Υλικά:
  • 6 σνίτσελ (τα πανάρετε με φρυγανιά,αλάτι,πιπέρι και 2  αυγά)
  • 5-6 πατάτες (τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε χοντρές κάπως)
  • 1 λεμόνι
  • λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση:

  
Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι και ψήνουμε τις πατάτες αφού τις αλατίσουμε, στο ίδιο λάδι (μην λερώνουμε και άλλο τηγάνι και μην αλλάξετε το λάδι αν είναι καθαρό) αρχίζουμε και βάζουμε 2-2 τα σνίτσελ και τηγανίζουμε, τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι. Αφού τα ψήσουμε τους ρίχνουμε το λεμόνι, όσο θέλει ο κάθε ένας.











Για τη σως γιαουρτιού:
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • πιπέρι

Παίρνουμε το γιαούρτι και βάζουμε μέσα τη μουστάρδα και λίγο πιπέρι τ' ανακατεύουμε και προσφέρουμε στο πιάτο σνίτσελ με πατάτες και σως όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μου, με ένα καλό κρασάκι ή μπύρα και στην υγειά σας.


         
Καλή σας όρεξη.
                                                                       Μαριλένα

2 σχόλια:

  1. Λατρεύω το σνίτσελ! Και η σος με το γιαούρτι θα πρέπει να του δίνει ιδιαίτερη γεύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλη μου, όντως οι γεύσεις ταιριάζουν!Θα ήθελα όταν το δοκιμάσεις,αν μπορείς,να μου πείς τη γνώμη σου.Σε χαιρετώ και σου εύχομαι καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή