Ρόδι στην κατάψυξη (για να έχουμε όλο το χρόνο)
Εκτέλεση:
Αγοράζουμε όσα ρόδια θέλουμε 2-3 κιλά, τα καθαρίζουμε και βάζουμε τους σπόρους τους μέσα σε ένα πλαστικό ή τους βάζουμε σε μικρά σακουλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για να έχουμε όλο το χρόνο και να τους βάζουμε στις σαλάτες, στα γλυκά, στους χυμούς και αλλού.
Ρόδι στη συντήρηση του ψυγείου
Εκτέλεση:
Παίρνουμε ρόδια που να μην είναι χτυπημένα και να είναι σε καλή κατάσταση, τα σκουπίζουμε καλά-καλά και παίρνουμε μεμβράνη. Τα τυλίγουμε ένα-ένα προσεκτικά και καλά, για να πιάνει όλο το ρόδι και μπορούμε να τα κρατήσουμε περίπου για 3-4 μήνες.
Καλή σας όρεξη,
Μαριλένα
Το εκανα και σε πεντε μερες ξεπαγωσα και εχει αλλαξει το χρωμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ήταν ό,τι καλύτερο βάζοντάς το στην κατάψυξη. Νομίζω το πιο σίγουρο είναι να καταψύξεις τον χυμό του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΩΣΤΑ,ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΥΞΟΥΜΕ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ είχα βαλει σε σακουλάκια στην κατάψυξη ήταν μια χαρά όπως ήταν το χρώμα του
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε τι θερμοκρασία είχατε την καταψυξη
ΔιαγραφήΊσως παίζει ρόλο η θερμοκρασία της καταψυξης
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορούμε να το καταψυξουμε ολόκληρο το ρόδι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν το έχω δοκιμάσει. Για το χρώμα και τη σωστή συντήρηση παίζει ρόλο και η θερμοκρασία της κατάψυξης.
ΔιαγραφήΝα κάνετε απόψυξη των σπόρων ή του χυμού στη συντήρηση του ψυγείου. Έτσι θα είναι σαν να το καθαρίσετε εκείνη τη στιγμή. Δοκιμασμένο εδώ και χρόνια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠια είναι η ιδανική θερμοκρασία για την συντήρηση των σπόρων στη κατάψυξη
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω κρατήσει σε ταπερ στην κατάψυξη τους καρπούς και είναι όπως τους έβαλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν έχουν πάθει τίποτα..
Η καλυτερη φυλαξη ροδιου γίνεται με μεμβράνη.. Το εχω δοκιμάσει κ ναι 3-5 μηνες κραταει κ ειναι τελειο! 🌹
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω σπόρους ροδιού σέ τάπερ στην κατάψυξη δεύτερη χρονιά φέτος και είναι σάν νά τά έβαλα τώρα τά βάλαμε στην σαλάτα τά Χριστούγεννα
ΑπάντησηΔιαγραφή