Υλικά:
- 4 καλαμπόκια φρέσκα [τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση ]
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- νερό [για το βράσιμο]
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο νερό [να δείτε να σκεπάζουν τα καλαμπόκια] και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση [ όπως όταν ψήνετε μακαρόνια]. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε μέσα το αλάτι στα κομμένα καλαμπόκια, παίρνετε ώρα και τα αφήνετε για 9 με 10 λεπτά μόνο. Τα καλαμπόκια σας είναι έτοιμα να τα προσφέρετε στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή ακόμα να τα πάρετε και στην παραλία αφού τους ρίξετε λίγο αλάτι ακόμα [ εάν θέλετε ] .
Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα.
Καλή σας όρεξη και καλές βουτιές.
Μαριλένα
* Σε αυτό το σημείο μπορείτε να τα βάλετε και πάνω στα κάρβουνα με λίγο βούτυρο, είναι καταπληκτικά και έχουν άλλη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου