CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καλαμπόκια βραστά




Υλικά:


  • 4 καλαμπόκια φρέσκα [τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση ]
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • νερό [για το βράσιμο] 


Εκτέλεση:


Σε μία κατσαρόλα βάζουμε μπόλικο νερό [να δείτε να σκεπάζουν τα καλαμπόκια] και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση [ όπως όταν ψήνετε μακαρόνια]. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε μέσα το αλάτι στα κομμένα καλαμπόκια, παίρνετε ώρα και τα αφήνετε για 9 με 10 λεπτά μόνο. Τα καλαμπόκια σας είναι έτοιμα να τα προσφέρετε στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή ακόμα να τα πάρετε και στην παραλία αφού τους ρίξετε λίγο αλάτι ακόμα [ εάν θέλετε ] .

Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα.

Καλή σας όρεξη και καλές βουτιές.


                                                                                                              Μαριλένα




* Σε αυτό το σημείο μπορείτε να τα βάλετε και πάνω στα κάρβουνα με λίγο βούτυρο, είναι καταπληκτικά και έχουν άλλη γεύση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου