CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ποπ-κορν...για να μασουλάμε κάτι....

Όλοι ξέρουμε το ποπ - κορν και μην ξεχνάμε ότι είναι το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων για όλες τις ώρες της ημέρας!!...Γίνετε εύκολα, γρήγορα και υγιεινά!! Τα κάνουμε όπως το παλιό καλό καιρό εμείς φρέσκο ...πάμε σινεμά;;;...πρώτα περάστε από την κουζίνα μου...ελάτε-ελάτε περάστε όλοι χωράτε....καλώς ήρθατε φίλοι μου αγαπημένοι...να έχετε καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα...
Έχετε πάρτι; ..τα προσφέρετε σε χρωματιστά χωνάκια που θα φτιάξετε μόνοι σας, από χρωματιστά χαρτιά, όλα τα παιδιά θα χαρούν και θα τα απολαύσουν...από <3 !



Υλικά:
  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι
  • 1 και  1/2 κουταλιά της σούπας λάδι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού περίπου αλάτι

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το κουνάμε να πάει σε όλο τον πάτο της κατσαρόλα μας, ανάβουμε την φωτιά μας και περιμένουμε να ζεσταθεί καλά. Τώρα ρίχνουμε τα καλαμπόκια μας μέσα και κλείνουμε το καπάκι της γρήγορα για να μην πεταχτούν και γεμίσουμε τη κουζίνα μας από ποπ-κορν....Αρχίζει το σπάσιμο...το ακούτε;;..Σε 2-3λεπτά θα είναι έτοιμα, κουνήστε για μια φορά την κατσαρόλα μας πριν κλείσουμε τη φωτιά!!! Μην αφήσετε την κατσαρόλα σας επάνω στη φωτιά γιατί θα καούν στον πάτο. Έτοιμα....βάλτε τα σε 1-2 μπολ, ρίξτε από πάνω όσο αλάτι εσείς θέλετε τρέξτε να πιάστε θέση στον καναπέ σας...στην τηλεόραση;...στον σινεμά;..
                                                                    Καλή σας επιτυχία...ποια ταινία θα δούμε σήμερα;;
                                                                                                   Μαριλένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου