CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σουφλέ με Λαζάνια και διάφορα τυριά




Καλό σας Φθινόπωρο!!!. Αυτός ο μήνας είναι για μένα ο καλύτερος για την σελίδα μου,γιατί;;;...μα είναι ο μήνας που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, έτσι δεν λέει η παροιμία;;…. Καιρός για εύκολα και νόστιμα φαγητά….που να μας μένει καιρός και για ένα καφεδάκι,  εεεεεεεε!!!!!!!!!....πάμε και μην καθόμαστε έτσι, θα κάνουμε σίγουρα και άλλα που θα μας μείνουν αξέχαστες οι γεύσεις τους!!!

             
                                                   
Υλικά:
  • 1 πακέτο λαζάνια (τα βράζουμε)
  • αλάτι,πιπέρι
  • 300 γραμμάρια τυρί κεφαλοτύρι
  • 300 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 200 γραμμάρια κασέρι
  • 1 κρέμα γάλακτος μεγάλη 

Εκτέλεση:

Θα βράσουμε τα λαζάνια μας όπως γράφουν οι οδηγίες επάνω στο κουτί, αλλά επειδή θα ψηθούν και άλλο στο φούρνο τα βράζουμε για λιγότερη ώρα να στέκουν καλά. Τα σουρώνουμε, τα αλατίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα τυριά μας, τρίβετε και λίγο κεφαλοτύρι σε ένα μπολ.
Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε μερικά λαζάνια,από πάνω ρίχνουμε ένα μέρος από τα τυριά μας,ξανά λαζάνια-τυριά μέχρι να τελειώσουν,τώρα στην τελευταία σειρά θα ρίξουμε την κρέμα να πάει παντού και από πάνω τελευταία τη παρμεζάνα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 220 βαθμούς και το ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά να κάνει μία κρούστα και να πάρει ένα ξανθωπό χρώμα. Σερβίρετε το σουφλέ σας με μια κρύα μπύρα και αν δεν βαριέστε κάντε και μια σαλάτα με διάφορα.
                                                          
                Καλή σας όρεξη και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά του κόσμου!!!
                                                                      Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου