
Και για φανταστείτε η μαρμελάδα που θα είναι από τα χέρια
σας πόσο νόστιμη θα είναι και το τι
κομπλιμέντα θα έχετε να ακούσετε από όλους που θα την δοκιμάσουν;;; Η μαρμελάδα,
με τον τρόπο που την κάνω εγώ, είναι αρκετά εύκολη και η επιτυχία της είναι
σίγουρη!!!.. Μην τρομάζετε σας το έχω πει πολλές- πολλές φορές, όλα μπορείτε να
τα κάνετε αρκεί να θέλετε, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ναι!!!! Ναι!!! Αυτή
είναι η αλήθεια..
Τι έγινε φέτος οι φίλοι, τα πεθερικά σας έφεραν βερίκοκα από
τους γεμάτους κήπους τους; Μήπως έχετε δικά σας; Ή μήπως θα τα αγοράσετε;; όπως
και να είναι εμείς θα κάνουμε πάντως μαρμελάδα βερίκοκο!! Και αμέσως τώρα δεν
βλέπω το λόγο που θα πρέπει να καθυστερούμε, πάμε…
Υλικά:
- 1 κιλό βερίκοκα να είναι ώριμα (παίρνουμε λίγο παραπάνω για να μείνουν όσα θέλουμε)
- 800 γραμμάρια ζάχαρη
- ½ χυμό από λεμόνι
Εκτέλεση:

Πως θα διατηρήσουμε τις μαρμελάδες μας όλο το χρόνο;
Θα πρέπει να κάνουμε πολλά βάζα, να τα διατηρήσουμε μέσα σε
σκιερό ντουλάπι. Όταν ανοίξουμε ένα
βάζο θα πρέπει να το βάλουμε στο ψυγείο. Όχι ψίχουλα από ψωμί μέσα, προσοχή
όταν την βάζουμε στο ψωμί ή σε γλυκά και όπως είπαμε παραπάνω όχι κουτάλι ή
μαχαίρι από το στόμα μας μέσα στη μαρμελάδα και γενικά σε όλες τις μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού.
Καλή σας επιτυχία με μπόλικα βάζα μαρμελάδας για τον Χειμώνα που θα έρθει
Καλή σας επιτυχία με μπόλικα βάζα μαρμελάδας για τον Χειμώνα που θα έρθει
.Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου