CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Μπακαλιάρος στο τηγάνι, ο γρήγορος



Υλικά:

  • 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
  • 1-2 λεμόνια
  • 1-2 φλιτζάνια αλεύρι για το αλεύρωμα του
  • λάδι για το τηγάνι 


Εκτέλεση:

Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τον μπακαλιάρο, τον σουρώνουμε καλά από τα νερά και τον αφήνουμε για λίγο στο σουρωτήρι. Βάζουμε το αλεύρι σε ένα πιάτο, αρχίζουμε και αλευρώνουμε τα κομμάτια μας και τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας. Στο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να κάψει, ρίχνουμε λίγα-λίγα τα κομμάτια μέσα και τα αφήνουμε να πάρουν χρυσαφί χρώμα και μετά τα γυρίζουμε. Αφού είναι έτοιμα, βάζουμε από πάνω το χυμό από το λεμόνι και κάνουμε μία σαλάτα, πατάτες και μην ξεχάσουμε και την σκορδαλιά μας που θα έχουμε κάνει από το προηγούμενο βράδυ, θα έχει πάρει τις γεύσεις όλες και θα μυρίζει περισσότερο.
Καλή σας όρεξη.

                                                                                            Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου