CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Μπακαλιάρος στο τηγάνι

Φίλοι μου γειά σας, αρκετό κρέας δεν φάγαμε;;εεε...καιρός για λίγο ψάρι και τι ψάρι;;μπακαλιάρος τηγανιτός με λεμόνι.Τι λέτε;πάμε;



Υλικά:

  • 1 κιλό μπακαλιάρο (παίρνουμε το μπακαλιάρο που είναι ξαρμυρισμένος και κομμένος)
  • 2 λεμόνια
  • αλεύρι (για να αλευρώσουμε τον μπακαλιάρο μας)
  • λάδι για το τηγάνι


Πλένουμε τον μπακαλιάρο καλά και τον βάζουμε στο σουρωτήρι να φύγουν  τα νερά του. Βάζουμε σ' ένα τηγάνι το λάδι, αφήνουμε να κάψει, βάζουμε σε ένα πιάτο αλεύρι και περνάμε τον μπακαλιάρο κομμάτι-κομμάτι, τον βάζουμε σε ένα δίσκο, αφού αλευρώσουμε όλα τα κομμάτια μας αρχίζουμε να τηγανίζουμε, παίρνουν ένα ξανθωπό χρώμα και τον γυρίζουμε από την άλλη μεριά.Αφού είναι έτοιμος τον βάζουμε σε χαρτί κουζίνας και μετά τον βάζουμε σε ένα πιάτο με λεμόνι, βάζει όσο θέλει ο κάθε ένας.

Προσοχή αλάτι δεν το ξέχασα πριν δοκιμάσετε μην βάλετε γιατί ίσως μετά να μην μπορείτε να τον φάτε είναι αρκετά αλμυρός.Τώρα εάν εσείς πάρετε μπακαλιάρο αλμυρό(παστό),θα πρέπει να του αλλάζετε το νερό για δυο μέρες περίπου και μετά να κάνετε την συνταγή μου.Ετοιμάστε και μία τηγανιά πατάτες παρέα με χόρτα βραστά ή μία σαλάτα και...



Καλή σας όρεξη.                                                                               Μαριλένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου