CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σαλάτα του κηπουρού



Υλικά:


  • 1 μαρούλι
  • 200 γραμμάρια σπανάκι
  • 1 αγγούρι
  • 1 κομμάτι κουνουπίδι [κομμένο σε κομμάτια]
  • 1 μέτριο κρεμμύδι [κομμένο σε φέτες]
  • 1 κόκκινη πιπεριά [κομμένη σε λεπτές φέτες]
  • 1 ντομάτα [την κόβετε σε μικρά κομμάτια]
  • 1 πράσινη πιπεριά [κομμένη σε φέτες]
  • 1 χούφτα ελιές [διάφορες, πράσινες και μαύρες]
  • ελαιόλαδο-αλάτι- ξύδι


Εκτέλεση:

Κόβετε το μαρούλι [αφού το πλύνετε καλά με το χέρι σας] σε λεπτές ροδέλες, το ίδιο κάνετε και με το σπανάκι. Προσθέτετε όλα τα υλικά [εκτός από τις ελιές]. Σε μια λεκάνη τα ανακατεύετε με το χέρι σας για να πάει παντού το ελαιόλαδο. Αφού είναι έτοιμη την βάζετε σε ατομικά μπολ, ρίχνετε από πάνω τις ελιές και την προσφέρετε είτε για συνοδεία με κάποιο φαγητό ή την προσφέρετε σκέτη με κρουτόν ή διάφορα παξιμάδια και κρύα μπύρα.

Καλή σας όρεξη.
               
                                                                                                                      Μαριλένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου