CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Μαρμελάδα από ροδάκινα...γρήγορη....

Καλοκαιράκι με πάρα πολλά φρούτα, όλο και κάτι θα αγοράσουμε από κάπου... μπόλικα νόστιμα ροδάκινα να κάνουμε αυτή την καταπληκτική μαρμελάδα!!!! 


Υλικά:
  • 1 κιλό ροδάκινα
  • 800 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 λεμόνι το χυμό του


Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά -καλά τα ροδάκινά μας και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα ανακατεύουμε μαζί με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε στην άκρη για 3 ώρες περίπου. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύουμε συχνά για να μη μας κολλήσει για περίπου 40 λεπτά. Δοκιμάζουμε χωρίς να βάλουμε ξανά το ίδιο κουτάλι μέσα, προσοχή θα χαλάσει από την 2η-3η μέρα η μαρμελάδα σας!
Πριν κλείσουμε τη φωτιά ρίχνουμε μέσα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά. Την δοκιμάζουμε και εάν είναι έτοιμη την αφήνουμε στην άκρη. Έχουμε έτοιμα τα βάζα και τα γεμίζουμε. Θα τα βάζετε ανάποδα στο τραπέζι επάνω και αφού κρυώσουν τα τοποθετείτε σε σκοτεινό ντουλάπι και όχι στο ψυγείο. Εάν ανοίξετε το βάζο, τότε την τοποθετείτε στο ψυγείο σας!
Καλή σας επιτυχία και μην ξεχνάτε να κάνετε μπόλικα βάζα για να δώσετε σε όλα τα καλά φιλαράκια σας!!
                                    Καλή σας επιτυχία και καλοφάγωτη!!!!!!!!!
                                              Μαριλένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου