CHOOSE YOUR LANGUAGE

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μπάμιες στην κατάψυξη για όλο το χρόνο

Μπάμιες στη κατάψυξη!!

Όπως βάζουμε τις φασόλες, έτσι και τις μπάμιες τις φτιάχνω και πολλά άλλα που δεν υπάρχουν όλο το χρόνο. Πάμε λοιπόν να κάνουμε και μερικές μπάμιες για να έχουμε όταν δεν υπάρχουν στην αγορά. Ο τρόπος αυτός δεν είναι τίποτα σπουδαίο θα τον μάθετε και αυτόν, εδώ μαγειρεύετε τόσα και τόσα φαγητά αυτά τα εύκολα δεν θα κάνετε;..Ελάτε..Ελάτε μην ακούω μπούρδες! Όλα τα μπορείτε μην βαριέστε σας λέω πάμε...




Υλικά:
  • Όσες μπάμιες θέλετε
  • 1 κατσαρόλα με νερό
  • σακουλάκια για την κατάψυξη
  • σιδεράκια για να τα κλείσουμε
  • 1 στυλό 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τις μπάμιες, από την πάνω μεριά, το βγάζουμε  σαν καπελάκι < βλέπε φωτογραφίες >, τις πλένουμε καλά-καλά και μόλις βάλουμε το νερό και αρχίζει να βράζει καλά τις ρίχνουμε μέσα για 2 λεπτά περίπου, τις τραβάμε με μια τρύπια κουτάλα και τις ρίχνουμε σε τρυπητό, ρίχνουμε κρύο νερό να σταματήσει η βράση τους.
Μόλις σουρώσουν καλά τις βάζουμε σε μερίδες που εμείς θέλουμε, γράφουμε την ημερομηνία, τι είναι μέσα, τις κλείνουμε με το σιδεράκι και έτοιμες για την κατάψυξή μας!!
Μωρέ κουραστήκαμε ...χα!!χα!!!...που είναι ο καφές;;..τα μπισκοτάκια;;...οι σοκολατίτσες;;;..τίποτα δεν με κερνάτε;;;...καλά θα σας κεράσω στην άλλη μου συνταγή εγώ...κάτι σοκολατένιο...για να δούμε τι θα δούμε...λίγη υπομονή να κάνετε και έφτασεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
                                                           Καλή σας επιτυχία!
                                    Μαριλένα και καλή σας όρεξη.




2 σχόλια: