Εεεεεε... 'Ερχεται η παρέα μας έτσι ξαφνικά, οπότε τί θα κάνουμε μέσα σε 20-30 λεπτά; Τυροπιτάκια γρήγορα, νόστιμα και φυσικά εύκολα.
Θέλετε να τα φτιάξουμε μαζί; Τότε, δείτε στην κατάψυξή σας, έχετε φύλλο κρούστας; Φέτα;
Αρχίζουμε μαζί, πάμε στις κουζίνες μας!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το φύλλο μας σε θερμοκρασία δωματίου να ξεπαγώσει σιγά - σιγά. Με το πιρούνι σπάμε καλά τη φέτα. Ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε σε 3 λωρίδες, έχουμε δίπλα μας το λιωμένο βιτάμ και περνάμε κάθε φύλλο πριν το γεμίσουμε μια μόνο πινελιά ( ίσα να μπει λίγο για γεύση ). Μετά, γεμίζουμε τη γωνία με ένα κουταλάκι φέτα και αρχίζουμε να τα κλείνουμε έτσι ακριβώς που σας δείχνω στο βίντεο μου.
Το φύλλο το σκεπάζουμε με μια πάνινη πετσέτα, για να μην ξεραθεί, κάθε φορά που παίρνουμε από το κουτί του. Αφού τα ετοιμάσουμε όλα, αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε με ελάχιστο λάδι για 1 λεπτό από την κάθε μεριά να πάρουν χρώμα και έτοιμα. Ρίξτε εάν θέλετε από επάνω λίγο μέλι και κανέλα και ...καλή σας όρεξη! Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα!
Θέλετε να τα φτιάξουμε μαζί; Τότε, δείτε στην κατάψυξή σας, έχετε φύλλο κρούστας; Φέτα;
Αρχίζουμε μαζί, πάμε στις κουζίνες μας!
Υλικά:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 400 γραμμάρια φέτα
- 150 περίπου βιτάμ λιωμένο
- μέλι και κανέλα για να τα απολαύσουμε..
Εκτέλεση:
Αφήνουμε το φύλλο μας σε θερμοκρασία δωματίου να ξεπαγώσει σιγά - σιγά. Με το πιρούνι σπάμε καλά τη φέτα. Ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε σε 3 λωρίδες, έχουμε δίπλα μας το λιωμένο βιτάμ και περνάμε κάθε φύλλο πριν το γεμίσουμε μια μόνο πινελιά ( ίσα να μπει λίγο για γεύση ). Μετά, γεμίζουμε τη γωνία με ένα κουταλάκι φέτα και αρχίζουμε να τα κλείνουμε έτσι ακριβώς που σας δείχνω στο βίντεο μου.
Το φύλλο το σκεπάζουμε με μια πάνινη πετσέτα, για να μην ξεραθεί, κάθε φορά που παίρνουμε από το κουτί του. Αφού τα ετοιμάσουμε όλα, αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε με ελάχιστο λάδι για 1 λεπτό από την κάθε μεριά να πάρουν χρώμα και έτοιμα. Ρίξτε εάν θέλετε από επάνω λίγο μέλι και κανέλα και ...καλή σας όρεξη! Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα!
Καλή σας επιτυχία!
Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου