Γλυκό του ψυγείου με ζελέ και μπισκότα πτι-μπερ, ροδάκινο και
κρέμα. Είναι πολύ δροσερό και τρώγεται από μικρούς και μεγάλους. Θα σας έλεγα να κάνετε αμέσως δύο ταψάκια για να
έχετε να φάτε και την άλλη μέρα.Και μην ξεχάσετε.... ένα ταψάκι για την κουμπάρα βρε παιδιά!!!
Υλικά:
Εκτέλεση:
Κάνετε τις κρέμες και τις αφήνετε στην άκρη, το ίδιο κάνετε και με το ζελέ, στην άκρη και αυτό. Παίρνετε το σουρωτήρι και σουρώνετε την κομπόστα να φύγει το σιρόπι που έχει, τώρα θα πάρουμε ένα τάπερ ή pyrex, στρώνουμε μία στρώση μπισκότα, μετά κρέμα, το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει, για 30 λεπτά περίπου. Αφού παγώσει καλά θα κόψουμε σε μικρά κομμάτια την κομπόστα μας τα τα ρίξουμε εδώ και εκεί, έχουμε έτοιμο το ζελέ μας και το ρίχνουμε από πάνω σιγά-σιγά (να έχει κρυώσει), με μία κουτάλα της σούπας, ξανά στο ψυγείο το βάζουμε για να παγώσει καλά!!!
Το αφήνουμε για μερικές ώρες να παγώσει καλά, έτσι ώστε να κόβετε και το προσφέρουμε!!! Καλή σας επιτυχία και καλοφάγωτο!!
Καλή σας όρεξη,
Μαριλένα
- 1 πακέτο πτι-μπερ
- 2 πακέτα ζελέ (ροδάκινο ή μπανάνα)
- 2 φακελάκια κρέμα βανίλιες (αυτές που γίνονται γρήγορα στο χέρι)
- 1 κουτί κομπόστα ροδάκινο
Κάνετε τις κρέμες και τις αφήνετε στην άκρη, το ίδιο κάνετε και με το ζελέ, στην άκρη και αυτό. Παίρνετε το σουρωτήρι και σουρώνετε την κομπόστα να φύγει το σιρόπι που έχει, τώρα θα πάρουμε ένα τάπερ ή pyrex, στρώνουμε μία στρώση μπισκότα, μετά κρέμα, το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει, για 30 λεπτά περίπου. Αφού παγώσει καλά θα κόψουμε σε μικρά κομμάτια την κομπόστα μας τα τα ρίξουμε εδώ και εκεί, έχουμε έτοιμο το ζελέ μας και το ρίχνουμε από πάνω σιγά-σιγά (να έχει κρυώσει), με μία κουτάλα της σούπας, ξανά στο ψυγείο το βάζουμε για να παγώσει καλά!!!
Το αφήνουμε για μερικές ώρες να παγώσει καλά, έτσι ώστε να κόβετε και το προσφέρουμε!!! Καλή σας επιτυχία και καλοφάγωτο!!
Καλή σας όρεξη,
Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου