Θέλετε να διατηρήσετε τους ασκορδουλάκους σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχετε για όταν δεν είναι η εποχή τους; Θα ακολουθήσετε ακριβώς την συνταγή μου για τους βραστούς ασκορδουλάκους (επόμενη ανάρτηση) , όπως είναι ζεστοί τους βάζετε στα βάζα σας, με νερό από το βράσιμο τους και ξύδι τους κλείνετε και τους αναποδογυρίζετε ανάποδα. Μόλις κρυώσουν τους φυλάτε στα ντουλάπια σας και τους χρησιμοποιείτε όταν θέλετε με λάδι και αλάτι και εάν θέλετε προσθέτετε λίγο ξίδι ακόμα.
Καλή
σας επιτυχία και καλοφάγωτοι.
Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου