Υλικά:
- 200 γραμμάρια κόκκινος ταραμάς
- 4-5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο χωρίς τη κόρα του(μουλιασμένο καλά και το στύβουμε καλά)
- 1 και 1/2 φλιτζάνι λάδι καλό
- 2 λεμόνια ο χυμός τους
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
Εκτέλεση:
Παίρνουμε το μούλτι μας και βάζουμε μέσα τον ταραμά,το ψωμί
και τον χτυπάμε καλά-καλά,τώρα θα αρχίσουμε να ρίχνουμε μέσα σιγά-σιγά λάδι και
το χυμό από τα λεμόνια,αφού τελειώσουν θα ρίξουμε το τριμμένο κρεμμύδι και θα
τα ανακατέψουμε τώρα με ένα κουτάλι.Αυτός είναι ο ταραμάς μου,τον σερβίρουμε και αυτόν σε
διάφορες πιατέλες με ελίτσες. Εάν τώρα τον θέλετε πικάντικο θα τρίψετε 2-3
σκελίδες σκόρδο,άλλη γεύση πολλή δυνατή και πικάντικη.
Καλή
σας όρεξη κι όπως είπαμε με καλή παρέα και καλό κρασάκι ή ούζο.
Μαριλένα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου