tag:blogger.com,1999:blog-2634866061805707775.post3875368139560822026..comments2023-07-31T17:47:33.130+03:00Comments on Μαριλένα........και καλή σας όρεξη!: Κάπαρη τουρσί να κάνουμε για να έχουμε όλο το χρόνοΜαριλένα Δαμνιανάκη - Ρουκουνάκηhttp://www.blogger.com/profile/03429584430076303201noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2634866061805707775.post-66316493326772891682013-07-03T17:13:47.676+03:002013-07-03T17:13:47.676+03:00σε ευχαριστω φιλε μου, εισαι ομως σίγουρος;;;σε ευχαριστω φιλε μου, εισαι ομως σίγουρος;;;Μαριλένα Δαμνιανάκη - Ρουκουνάκηhttps://www.blogger.com/profile/03429584430076303201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2634866061805707775.post-18999379340562088652013-07-02T17:48:47.233+03:002013-07-02T17:48:47.233+03:00Πριν τη πλύνετε και τη ρίξετε στο νερό, πρέπει πρώ...Πριν τη πλύνετε και τη ρίξετε στο νερό, πρέπει πρώτα να τη βάλετε σε χοντρό αλάτι για κανά δυο μέρες για να χάσει τα υγρά του ο σπόρος και να αφυδατωθεί, γιατί αλλιώς αν τη βάλετε τόσες μέρες στο νερό πολλά σπόρια θα ανοίξουν και θα μαλακώσει πολύ η κάπαρη!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08270034817960502298noreply@blogger.com